ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 6o ΒΙΚΕ FESTIVAL K. ΤΙΘΟΡΕΑ 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο συγκεκριμένα Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή ποδηλατικός αγώνας με την επωνυμία “BIKE FESTIVAL ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ 2023’’. Ένας αγώνας θεσμός για την ελληνική ποδηλασία πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον δήμο Ελάτειας-Αμφίκλειας.

Το πρόγραμμα BIKE FESTIVAL ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής με την έναρξη του 1ου ΕΤΑΠ του τριήμερου αγώνα BIKE ODYSSEY. Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ του τριήμερου αγώνα. Το απόγευμα ακολούθησαν αγώνες για τις ηλικιακές κατηγορίες Super mini- Έφηβοι, αλλά και αγώνες open και για μικρότερα παιδιά. Τέλος την Κυριακή το πρωί έγιναν αγώνες για μικρές κατηγορίες (Super Mini-Μινι μεγάλα) και αμέσως μετά δόθηκε η τελευταία εκκίνηση για τους αθλητές του τριήμερου καθώς και η εκκίνηση για τον μονοήμερο αγώνα Point to Point (XCP) γα τα 26 και τα 43 χιλιόμετρα.

Οι συμμετοχές των αθλητών προέρχονταν από Κύπρο αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως Ξάνθη, Πάτρα, Λευκάδα, Λάρισα, Κρήτη και υπολογίζονται συνολικά 150 και στους τέσσερεις αγώνες.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα, με πολύ καλή οργάνωση και υποστήριξη με αρκετά σημεία τροφοδοσίας, αλλά και αρκετά οχήματα που συνόδευαν τους αθλητές στη διαδρομή από την εκκίνηση ως τον τερματισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως για ακόμη μια χρονιά ήταν έντονη η παρουσία των χορηγών αλλά και η υποστήριξη των ντόπιων εθελοντών. Όλοι, μικροί και μεγάλοι αθλητές αλλά και γονείς και συνοδοί φάνηκαν να ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, και συγκεκριμένα τις διαδρομές και τα τοπία που διέσχισαν και αναμένουν την επόμενη χρονιά. Ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, κάνοντας τον αγώνα ευχάριστο για όλους.

Για φωτογραφικο υλικό πατήστε ΕΔΩ

Be first to comment