Εγκαίνια για «Το Χωριό του Αϊ Βασίλη»

Θαυμάσια ήταν χθες, Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια για «Το Χωριό του Αϊ Βασίλη» στην Κάτω Τιθορέα που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογός μας. Προβλέπεται περισσότερο ανθρώπινο, αφού θα λάβουν χώρα φιλανθρωπικές δραστηριότητες και με την παρουσία του «σπιτιού της κοινωνικής αλληλεγγύης» όπου ο Σύλλογος θα συγκεντρώνει τρόφιμα, ρουχισμό και λοιπές υλικές δωρεές που θα διαθέσει σε άπορες οικογένειες της περιοχής, ενημερώνοντας παράλληλα και για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες άλλων οργανώσεων.

Στο φετινό επίσης πρόγραμμα κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή! Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιλαμβάνει κάθε απόγευμα διαφορετικές δραστηριότητες που έχουν αναλάβει οι εθελοντές, παιδαγωγοί, καθώς και άλλοι σύλλογοι. (Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί προσεχώς).

Την παράσταση στα εγκαίνια έκλεψαν οι μέχρι στιγμής 117 εθελοντές, οι οποίοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή είσοδο ακολουθώντας τον Αϊ Βασίλη! Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν η πλειοψηφία των τοπικών αρχόντων από το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, και όχι μόνο. Μικροί και μεγάλοι απ” όλο το Δήμο προσήλθαν στην Κάτω Τιθορέα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Παρά το κρύο των ημερών, με τόσα παιδιά, τόσα παιχνίδια, τόση μουσική, τόσες λιχουδιές, τόσα χαμόγελα, τόση χαρά, η ατμόσφαιρα στο «Χωριό του Αϊ Βασίλη» είναι τόσο ζεστή, που για άλλη μια φορά νιώσαμε την πλατεία της Κάτω Τιθορέας να πλημμυρίζει με μαγεία που αγγίζει μικρούς και μεγάλους και μας φέρνει όλους κοντά! Αλλά επειδή όλο αυτό το κλίμα δεν περιγράφεται με λόγια, θα πρέπει να επισκεφτείτε το «Χωριό»  για να το ζήσετε! Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Be first to comment