Αναβίωση Θερινού Κινηματογράφου

2013:

ΑΝΘΕΚΙ LOGO 13 afisa_finosfilm

programm1-kinimat

2012: 

Υπόσχεση from George Pgr on Vimeo.

Ο θερινός κινηματογράφος μετά από τρεις δεκαετίες θα ανάψει ξανά τα φώτα του στην Κάτω Τιθορέα, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον Φιλοποίμενα Φίνο αλλά και τους παλιούς κινηματογραφιστές του χωριού μας.

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» ανέλαβε την ανακαίνιση του παλαιού θερινού κινηματογράφου στο χώρο της οικογένειας Καρανάσιου – ο οποίος παραχωρήθηκε στο Σύλλογο. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο 2012, ανοίγοντας έτσι την «αυλαία» για τη διοργάνωση «Αναβίωση Θερινού Κινηματογράφου» που θα διαρκέσει όλο το μήνα και θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων – κυρίως προβολή ταινιών.

Η θέση του θερινού κινηματογράφου στην Κάτω Τιθορέα, επί της οδού που συνδέει το χωριό της Αγ. Μαρίνας με την Κ.Τ. και το σιδηροδρομικό σταθμό. Στον ίδιο δρόμο διεξάγεται η λαϊκή αγορά. (Πατήστε για μεγαλύτερη εικόνα.) Μπαίνοντας από τη 2η είσοδο του περιφερειακού στην Κ.Τ. με προέλευση από Αθήνα, κινήστε επί της ιδίας οδού.

Στην προσπάθειά μας για την αναβίωση ενός θεσμού με γνησίως πολιτιστικό περιεχόμενο και εκπαιδευτικά-ψυχαγωγικά οφέλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, ευελπιστούμε στην συμμετοχή όσων θέλουν να βοηθήσουν, είτε ως εθελοντές, είτε ως υποστηρικτές, γενικά. Το επόμενο βίντεο παρουσιάζει με καλλιτεχνικό τρόπο τις εργασίες της ομάδας εθελοντών έως τώρα.:

Be first to comment